Συμβουλές

Υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές τις οποίες εάν τις ακολουθήσετε θα βοηθήσετε στο να ομορφύνουν αρκετά έως πολύ οι φωτογραφίες του Γάμου, της Βάπτισης ή της Εκδήλωσής σας:

  1. Επιλογή ώρας: Προτιμήστε πρωινές ή απογευματινές ώρες με αρκετό φως ημέρας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ώρες πολύ έντονης ηλιοφάνειας καθώς και τις νυχτερινές ώρες όπου επικρατεί σκοτάδι. Το φυσικό φως θα σας δώσει πιο όμορφες φωτογραφίες στους εξωτερικούς χώρους (για τις φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους δεν χρειάζεται να σας απασχολεί η ώρα διαξεγωγής, φροντίζουμε εμείς για τεχνητό φωτισμό).
  2. Επιλογή εκκλησίας: Μια εκκλησία με όμορφο περιβάλλοντα χώρο, με αρκετό πράσινο ή σε παραθαλλάσια τοποθεσία είναι ότι καλύτερο για ωραίες φωτογραφίες.
  3. Χρόνος προσέλευσης: Ειδικά στη βάπτιση προσπαθήστε να είστε στην εκκλησία τουλάχιστον 15-20 λεπτά νωρίτερα απο την ώρα διεξαγωγής του μυστηρίου. Το μωρό πριν απο τη βάπτιση είναι πιο ξεκούραστο και ευδιάθετο οπότε μπορούμε να βγάλουμε πολύ καλές πόζες, αλλά για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε αυτήν την ευχέρεια χρόνου. Μετά τη βάπτιση βγαίνουν ξανά νέες φωτογραφίες, αλλά τις περισσότερες φορές τα μωράκια είναι δακρυσμένα ή κοιμούνται.
  4. Ένδυση: Ρούχα με έντονα χρώματα δίνουν ζωντάνια και ζωηρότητα στις φωτογραφίες σας.
  5. Μακιγιάζ: Προτιμήστε απαλό και διακριτικό μακιγιάζ και κυρίως φροντίστε να μην υπάρχει λόγω του μακιγιάζ αισθητή διαφορά στο χρώμα μεταξύ προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ. Αποφύγετε τη χρήση χρυσόσκονης (glitter). Φροντίστε το χρώμα του κραγιόν να δένει ωραία με το μακιγιάζ και εφόσον είστε η νύφη προσπαθήστε να είναι κοντά στην απόχρωση των λουλουδιών της ανθοδέσμης σας.
  6. Βλέμμα: Θυμηθείτε κατα τη διάρκεια του μυστηρίου να ρίχνετε συχνά ματιές στο φωτογράφο. Στις φωτογραφίσεις πριν και μετά το μυστήριο έχετε το βλέμμα σας στραμμένο στο φακό του φωτογράφου. Το χαμόγελο και το ευχάριστο βλέμμα θα βοηθήσουν αισθητά στο να βγουν καλύτερες οι φωτογραφίες σας.